Giải bài tập tiếng anh 7 unit 4: at school

     

bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7

webchiase.vn xin reviews đến quý thầy thầy giáo và các em học sinh bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 4 At School nhằm mục đích giúp cho Việc dạy cùng học môn Tiếng Anh trở đề nghị công dụng hơn. các bài luyện tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 gồm các tài liệu giỏi, unique, này vẫn mang về cho học viên các bài xích tập trắc nghiệm vào Unit 4 Tiếng Anh 7 nhằm góp những em củng nuốm từ bỏ vựng cùng cấu trúc ngữ pháp sẽ học.

Bạn đang xem: Giải bài tập tiếng anh 7 unit 4: at school

Những bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 3: At home

Những bài tập tự luận Tiếng Anh lớp 7 Unit 4: At School

bài tập trường đoản cú luận Tiếng Anh lớp 7 Unit 4

Bài 1:

1. 3.45 is said :......

a. It"s three lớn forty- five b. It"s quarter to lớn four c. It"s quarter to lớn three.

2. 9.15 is said : .....

a. It"s quarter to lớn nine b. It"s nine fifteen c. It"s nine quarter.

3. What time .....?

a. are you going to go to lớn bed? b. you go lớn bed c. vì you go lớn bed.

4. What time does Hanh ...in history class?

a. study b. have c. learns

5. What .......? – Math

a. are you study b. bởi you study c. you are studying

6. Thi has Physics ... Tuesday ... 7. 30.

a. on-at b. from-lớn c. at-on

7. .... racks have sầu magazines

a. That b. This c. These

8. Do you have magazines và ... here?

a. science book b. newspapers c. dictionary.

9. You can find Math books ...the shelves ... the left.

a. on-on b. on-at c. in-on

10. Mrs. Hoa is a ....

a. librarian b. library c. engineer.

11. English books are ... the bachồng ... the library.

a. on-of b. at-of c. in-of.

12. ... bởi vì you have physical education?

a. When b. What time c. How.

13. .... bởi vì I find a book, please?

a. How b. What c. Why

14. You can find a book with either the author ... the title.

a. and b. or c. about.

15. In the USA, students ... a school unisize.

a. are not wearing b. vì not wear c. is not wearing.

16. Hoa ... a nice dress today.

a. wear b. wears c. is wearing.

17. What time is it? - it ... four fifteen.

a. is b. are c. on.

18. They put the chairs ... the middle of the garden.

a. in b. at c. on.

19. He learns ... badminton.

Xem thêm: Hướng Dẫn Cách Nhận Xét Biểu Đồ Tròn Và Nhận Xét, Hướng Dẫn Vẽ Và Nhận Xét Biểu Đồ Tròn

a. playing b. play c. plays.

20. In American, soccer is the usual word for ....

a. volleyball b. football c. basketball.

Đáp án

1. b. 2.b 3.a 4.a 5.b 6..a 7.c 8.b 9.a 10.a

11.c 12.a 13.a 14.b 15.b 16.c 17.a 18.a 19.a 20.b

Bài 2:

1. They ... some snaông chồng at the moment.

a. have b. is having c. having

2. It"s a quarter past five sầu.

a. ten b. fifteen c. twenty.

3. English dictionaries are ... the baông chồng of the library.

a. in b. at c. on

4. We go lớn the ... to lớn read books.

a. cafeteria b. library c. stadium.

5. I usually get ... early.

a. up b. on c. in.

6. Look! They.. baseball !

a. play b. will play c. are playing

7. It"s five sầu ... five

a. past b. pasts c. pass

8. He shelves on the ... have math & science books.

a. left b. middle c. back

9. In physical Education, he learn ... volleyball.

a. playing b. play c. to lớn play.

10. ... is my favorite subject at school because I love sầu animals & plants.

a. Math b. Biology c. History.

11. We have sầu four.. today.

a. classes b. class c. period.

12. The class ... at 7 o"clochồng in the morning.

a. start b. starts c. ends

13. ... vày you go khổng lồ bed? – at half past ten.

a. What b. When c. What time.

14. ... does Nga have history? – On Monday và Thursday

a. When b. What time c. How long

15. He looks different ... his father.

a. at b. with c. from

16. Students have two ... each day.

a. 20- minutes breaks b. 20- minute breaks c. 20- minute break.

Xem thêm: Tìm Danh Bạ Điện Thoại Trên Google Trên Máy Tính Hoặc Thiết Bị Di Động Của Bạn

17. The United States" library of Congress is one of the ... libraries in the world.


Chuyên mục: